Adopció de cavalls

Una vegada s'ha rehabilitat completament un cavall, està amb bones condicions de salut i s'ha reentrenat, el nostre principal objectiu és proporcionar-li una llar estable i segura on poder viure tranquil i amb molt d'amor.

Mas casanova

Adopció de cavalls a Catalunya, Sora

A Mas Casanova hi ha en adopció diferents cavalls rehabilitats i que presenten un molt bon estat de salut. Tots ells són sociables, afectuosos i d'allò més agraïts. Realment són molt més que un company de vida!

Per a Mas Casanova, l'adopció és una part fonamental de la nostra associació i missió, ja que a banda de proporcionar una llar definitiva a l'animal que li permetrà ser feliç, també ens permet centrar-nos a seguir rescatant i ajudant altres cavalls que es troben en risc d'exclusió.

Mas casanova

Cavalls en adopció en les millors mans

Mas Casanova som un equip de professionals especialitzat en totes les àrees del sector equí. Som amants dels cavalls que avaluem les necessitats de cada animal, dissenyem un programa específic per tal de solucionar els problemes existents i proporcionem tot allò necessari per al benestar tant físic com emocional per tal de poder brindar una nova vida a cada cavall.

En el nostre equip, cada un té el seu rol. Comptem amb perfils d'entrenador, cuidador, ferrer, veterinari, domador i cràneosacral. Tot el coneixement per poder rehabilitar i reinserir els cavalls.

La Casanova

Coneix els nostres cavalls en adopció

Per conèixer tots els cavalls, contacta amb nosaltres.

FAQS

A L'HORA D'ADOPTAR UN CAVALL

L’adopció és totalment gratuïta i només hi ha unes condicions d’obligat compliment:

  • El cavall no pot ser utilitzat o destinat a fer activitats comercials o lucratives.
  • El cavall ha de viure en llibertat i no es pot quedar sol. 
  • No es pot tenir tancat en una quadra.
  • S’ha de poder fer un seguiment de l’estat de l’animal.
  • Cal proporcionar y cobrir totes les necessitats per garantir la seva salut i bon estat físic i anímic.

Actualment, a La Casanova convivim amb cavalls rehabilitats amb un estat de salut físic i mental delicat. Aquest fet fa que no es puguin donar en adopció perquè qualsevol trasllat o canvi d’hàbitat podria ser traumàtic per l’animal. Per aquest motiu, a La Casanova permetem l’apadrinament d’alguns d’aquests cavalls per tal de mantenir les seves dietes, cures pal·liatives i oferir un espai tranquil i adequat. 

Tota aportació és benvinguda.