Rutes a cavall per catalunya

El territori català i la seva natura ens brinda llargues extensions de boscos rodejats de fauna i de vida salvatge que es difuminen entre masies, castells i pobles que amaguen mil i una històries. Conèixer la seva gent, degustar el menjar tradicional, gaudir dels banys en rierols, observar la immensitat de la nit sota les estrelles o simplement veure la tranquil·litat dels cavalls pasturant pels prats verds són experiències úniques i enriquidores que ens permeten gaudir de la natura i el seu entorn d’una manera especial.

LA RUTA A CAVALL FA QUE TOT SIGUI UN AUTÈNTIC PLAER

La monta a cavall és una forma respectuosa d’explorar el territori d’una manera àgil i agradable, i ens permet transportar-nos a una altra època. Es tracta d’una experiència única que permet accedir a muntanyes i valls que s’han mantingut intactesamb el pas del temps i que estan marcades per la seva cartografia i història. Hàbitats naturals, verges i salvatges que captiven per la seva extrema bellesa i tranquil·litat.

Rutes a cavall totalment personalitzables

La nostra experiència de més de 20 anys en el sector equí i el coneixement del territori català en profunditat ens permet fer rutes totalment personalitzades en funció dels gustos i preferències dels nostres clients.

Per a nosaltres, és imprescindible tenir un contacte previ amb els clients per poder triar la ruta més adequada al gust de cada grup i així pensar en els detalls que faran de la ruta una experiència única.

Tria de cavalls

Comptem amb cavalls àrabs retirats dels raids que han estat recuperats i són ideals per recórrer el territori català. Són excompetidors d’endurance que ofereixen una gran versatilitat, un molt bon caràcter i una gran resistència. Això ens permet adaptar la ruta a cada genet i gaudir de diversos dies de ruta. Només genets experimentats!

Hores de monta

Les hores de monta són totalment personalitzables i poden ser flexibles a causa dels fenòmens meteorològics. Per altra banda,sempre són a convenir en funció de les limitacions del cavall i l’experiència i les preferències del genet.

Allotjament / acampada

Pel que fa a l’allotjament en ruta, l’experiència podrà agafar dos vessants en funció de les preferències del client. Una de les opcions és pernoctar en allotjaments rurals i l’altra és fer acampada. De tota manera també ho determinarà la ruta i les opcions d’allotjament disponibles.
Per a qualsevol imprevist durant l’experiència comptem amb un cotxe d’assistència per carregar l’equipatge, fer avituallaments i donar resposta a qualsevol necessitat que pugui sorgir.

Gastronomía

L’experiència es complementarà amb una ruta gastronòmica catalana i mediterrània que aposta pel producte de proximitat. Durant la planificació de l’experiència s’escolliran els restaurants en funció de la ruta que s’hagi triat.

Grups tancats

Per mantenir la qualitat de l’experiència i preservar el nostre entorn natural, Mas Casanova aposta per fer grups tancats de fins a un màxim de deu persones. A més, és important que les persones tinguin experiència en la monta a cavall.

Programació mínima de 2 dies

La durada de la ruta parteix d’un mínim de dos dies i es pot adaptar en funció de la disponibilitat o preferència del client.

Rutes a cavall

Rutes programades

Oferim rutes planificades en funció de les preferències, disponibilitat i nivell que pugui tenir el client.